F1 időmérő

A szabadedzés előtt új motor került az 55-ös rajtszámú Ferrariba majd az időmérő kezdete előtt a váltó környékén babráltak a szerelők. A mexikóit a Ferrari két versenyzője követi Charles Leclerc Carlos Sainz sorrendben.


Pin On Taviranyitos Auto

Nincs Mercedes-motoros autó a legjobb tízben.

. A Ferrari versenyzője bő egy tizedmásodperccel autózott gyorsabb kört. Szerencsére végül a Formula1 és a Haas hivatalos felületein is azt lehetett olvasni hogy. A hatalmas balesetet szenvedő Mick Schumacher jól van.

Nem nézett ki jól az autó a srácoknak nem. Meglepetésre Sergio Pérez elsőségét hozta a Szaúd-arábiai Nagydíj időmérő edzése amely azonban nem erről hanem Mick Schumacher elképesztően nagy balesetéről marad emlékezetes. Ferrari-pole Bahreinben Leclerc és Verstappen rajtolhat az első sorból.

FORMULA 1 f1 által megosztott bejegyzés. Mick Schumacher a 12-es kanyarban csapta a falnak a Haast és sajnos jó ideig várnunk kellett arra hogy bármilyen tájékoztatást kapjunk a német versenyző állapotáról. Ekkor lesz az F1-es időmérő Bahreinben.

A baleset újabb gondokat okozhat. Hatalmas baleset miatt kellett félbeszakítani a dzsiddai időmérő második szakaszát. F1 időmérő Formula1 F1 Bahreini Nagydíj.

A Haas versenyzőjét kórházba kellett vinni de nem sérült meg komolyabban. Szorosan alakult a Forma-1-es Szaúd-arábiai Nagydíj harmadik szabadedzése az első öt helyezett 3 tizedmásodpercen belül zárt. Az időmérő legfontosabb híre.

Sainz autójával nem volt minden rendben hétvége során. Szombaton az utolsó edzéssel majd a kvalifikációval folytatódik a program. Elöl a Ferrari sehol a Merci az időmérő előtt 2022 Forma-1 Szaúd-arábiai Nagydíj 3.

Formula 1 F1 March 26 2022. A pénteki szabadedzések alapján a Red Bull és a Ferrari küzdelmét hozhatja a 2022-es Forma-1-es idény első megmérettetése a Bahreini Nagydíj. Tizenegy évet kellett várnia rá de Sergio Pérez a kaotikus szaúdi időmérőn megszerezte pályafutása első F1-es pole pozícióját.

Charles Leclerc indulhat a pole pozícióból a Formula1-es Bahreini Nagydíjon.


Pin On Taviranyitos Auto


Pin On Garazs


Hamilton Elore Kell Szegeznem A Fejem Hamilton Motorsport Epson


Hamilton Veri Bottast Es Verstappen Bahreini Nagydij Idomero Edzesen Hamilton Motorsport Lewis Hamilton


Hatso Futomu Epites Rc Forma 1 Projekt Rukverc 141 Quadcopter Vehicles


Fotok Is Erkeztek Az Opel Frontera Es A Casio G Shock Nagy Talalkozasarol Casio G Shock G Shock Frontera


Pin On Formula 1 Beauty


I Pinimg Com Originals 48 E6 46 48e646b09c5a4a2


Pin On Jenson Button


I Pinimg Com 736x 7d F1 63 7df16360030e76165e0f


Pin On Hiresek


F1 Alonso Kiult Napozni Az Idomero Helyett Majd Felallt A Forma 1 Formula 1 Podium Photo


Szauna Idomero Lipstick Beauty 10 Things


Noi Karora Michael Kors Watch Michael Kors Accessories


ボード Mexico 757livemx のピン


F1 Gallery The Very Best Of Places Alonso Would Rather Be Formula One Funny Car Quotes Formula 1 Car


Pin On Mercedes Amg Petronas F1


Feher Bocskai 2k Rakoczi Kikotessel Traditional Suit Fashion Contemporary Clothes


Lewis Hamilton Wearing Kalocsai Style Overall Www Hungary Special Com Https Www Facebook Com Hungaryspecial Ref Hl Hungarian Embroidery Kalocsai Folk Fashion

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel